Hirdetés

Guild Wars 2 - azt hittétek, megússzátok ennyivel?

|

Egy hét van hátra az Origins of Madness indulásáig, az ArenaNet munkatársai pedig egyre több infót kotyognak el. Scooby Doo is megjelenik.

Hirdetés

A Living Story lezárásáig 4 nagy update érkezik majd a Guild Wars 2 szervereire, ezek teszik majd kerekké a történetet. Az elsőt január 21-én élesítik majd, melynek köszönhetően egy régi ismerőst köszönthetünk majd újra.

Scarlet Briar és "kis" teremtményei újra megkeserítik majd az életünket, és nagy összefogás kell majd ahhoz, hogy megbirkózzunk a fenyegetéssel. Az álnok gépész a színfalak mögött tervezgette a nagy visszatérést, és igencsak hatásosra sikerült a belépője. Új teremtménye a Twisted Marionette, amely egy hatalmas bádog-baba, és csak közös erővel tudjuk majd megállítani.

Scarlet ténykedései közvetve is csak bajt hoztak Tyria lakóira. A Bloodtide Coast-on egy hatalmas ősi lény, a Great Jungle Wurm ütötte fel a fejét. Pontosabban a fejeit, hiszen lesz neki jó pár.

Azt már tavaly megtudtuk, hogy Tyria lakói néha más világokba is ellátogatnak, de mi van akkor, amikor épp Tyria földjére érkeznek idegenek. Mondjuk Scooby Doo, Bozont és a többiek. Néhány játékosnak sikerült újraalkotni a legendás csapatot, és el kell ismernünk, pazar munkát végeztek.

A galériában számos képet találtok még, érdemes szétnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)