Hirdetés

NCsoft - Halloween események a játékokban

|

Az NCSoft összes játékában lesznek speciális Halloween események.

Hirdetés

Lássuk, mit is kaphatnak az NCSoft termékekkel játszók:

Aion - Harvest Revel

Valaha Atreia együtt ünnepelte a Föld jutalmának napját - amióta kettévált a világ, azóta a harvest revel napjai alatt az ég besötétül és Atreia lakói csatlakoznak a vadászathoz. Az asmodianok ilyenkor a Wild hunthoz csatlakoznak, amely során Wild Kurthanirokkal versenyeznek és speciális ételeket főznek/esznek, míg az elyosoknak ilyenkor nagy mennyíségű undead lénnyel kell harcolniuk, akik/amik hirtelen életerőt kapnak ezekben a napokban. Elyosoknak be kell lépniük a portyázó Dark Night bandák valamelyikébe megakadályozandó, hogy az élőhalottak lerohanják valamelyik elyos falut.

Minden nap sepciális jutalmak, új tudás , kalapok és spéci, monszterré változtató cukorkák várják a játékosokat:

Kezdődik: 2009 október 25, vasárnap
Végetér: 2009 október 31, szombat


Guild Wars - The Return of Mad King Thorn

Tyriában is Halloween van, így visszatér Mad King Thorn. Előző évekhez hasonlóan a mániákus király játszani kezd, tele van spéci trükkökkel hogy örömet és csalódást okozzon. Aki nem akar vele ujjat húzni, az se féljen, még lesz más lehetőség is a Halloween ünneplésére - speciális események (új questek és kosztümös PvP bunyó) vagy fel lehet fedezni a kidekorált városokat/falvakat

Kezdődik: 2009 október 23, péntek
Végetér: 2009 november 2, hétfő


City of Heroes - Győzelem a New Deadly Halloween Apocalypse ellen.

A játékosok egy új apokalipszissel találkoznak, ahogy zombik, vérfarkasok, töklámpások hadai lepik el a játék mindkét oldalát a szokásos éves Halloween eredményeként. Ebben az évben azonban igencsak erős szövetségeseket is hoznak - titokzatos szörnyek lépnek szövetségre az inváziót végrehajtó hadakkal - csak a legnagyobb hősök képesek visszaverni őket. Minél nagyobb a kihívás, annál nagyobb lesz a jutalom!

Kezdődik: 2009 október 20, kedd
Végetér: 2009 november 3, kedd


LineAge II - "Scarecrow Jack" és Halloween Adena művészeti verseny

Itt elsősorban azoka a játékosokra számítanak, akik meg akarják/tudják mutatni kreativitásukat. Adena artokat kell készíteni (egy adenat kell a földre dobni, hogy létre lehessen hozni egy csak felülről látható képet). Ezeket a képeket versenyeztetik Halloweenkor, amelyeket így csinálnak a játékosok. Emellett két speciális emote segítségével Madárijesztő jack illúzióját is létre lehet hozni majd. Az illúzió mellett a játékosok kapnak 5 revita popsot is hogy fel tudják tölteni életerejüket, amíg játszanak.

Kezdődik: 2009 október 28, szerda
Végetér: 2009 november 19, csütörtök
A művészeti alkotások leadásának végső határideje október 31 szombat, 11:59 PM CDT , azaz november 1 reggel 5:59 a mi időzónánk szerint.

Természetesen a másik két NCSoft játékban (LineAge és Exteel) is lesznek Halloween események.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)