Hirdetés

NCSoft Holidays - avagy milyenek lesznek a Karácsonyok az MMOkban.

|

Az NCSoft öt olyan mmorpg-t is működtet, amelyek a világ nyugati felén is sikeresek. Ezekben mind bekövetkezik majd a Karácsony valamilyen módon...

Hirdetés

A NCSoft MMOi az adott játék hangulatának, környezetének megfelelően ünneplik az év végét, az év végi eseményeket. Lássuk, melyik játékban milyen ünnepléssel találkozhatunk:


Aion - Solorius fesztivál (december 16 - január 6)

Ünnepi öltözetek és tüzijátékok jelzik, hogy itt a Solorius fesztivál ideje, amely az összes Daeva tiszteletére szól, akik valaha segítették az emberiséget. Ez egy igen büszke hagyomány, amelyet már századok óta őriznek és ünnepelnek - egy olyan ünnep, amely Atreia szétesése előttről származik, s amelyet Elyosok és Asmodianok is ünnepelnek fővárosaikban.
Sanctum és Pandaemonium és életre kel a zenének köszönhetően - hatalmas billentyűzeteken zenélhet majd minden Daeva, akik kipróbálhatják ezzel zenei képességeiket. Solorius Shugo kereskedők speciális italokat és ételeket árúsítanak majd, amelyek buffolnak majd bizonyos képességeket. Ha meg szeretnétek többet tudni a Solorius fesztiválról és eseményeiről, látogassatok el a hivatalos Aion oldalra. Emellett ne felejtsétek el elolvasni a játékban kapott expressz-levelet sem! Boldog Soloriust!


Guild Wars - Wintersday azaz Télinap (december 18 - január 4)

A Tyrian új évet ismét megünneplik: dekorációkkal, ajándékokkal, ünnepi mulatsággal és a télhez illő időjárással. Ascalon City, Lion's Arch, Droknar's Forge, Kamadan, Jewel of Istan és Eye of the North mind mind csatlakoznak az ünnephez, s néhány igen szerencsés játékos akár egy mini jegesmedve pethez is hozzájuthat a Télinap Ládájából (Wintersday Chest).
Ez évben az NCSoft szeretettel meghívja a Guild Wars játékosait, hogy adjanak be Wintersday ünneppel kapcsolatos műalkotást. A legjobb pályázók nyereményei Guild Wars 2 Arts Bookok lesznek, amelyeket a Guild Wars 2 grafikusai és designerei dedikálnak majd - persze emellett lesznek még egyéb díjak is, így érdemes indulni. A pályázat részletei az alábbi oldalon találhatóak. 

City of Heroes - Winter Event azaz Téli Esemény (december 15 - január 5)

Snaptooth elrabolta Baby New Yeart és Paragon city polgárainak ismét Father Time segítségére kell sietniük a hóbestiák, Téli Urak elleni harcában: s közben sieléssel kapcsolatos feladatok is lesznek majd. Újdonság ez évben Lord Winter személyes látogatása, aki egy hatalmas ellenség, nagy összefogás kell a legyőzéséhez. Új emote is kerül a játékba, a hópehelydobó emote, cukorkával megvásárolható respec lehetőség, és két ünnepi jelvény is megjelenik majd. További meglepetésekért érdemes a játék honlapjára felkukkantani néha.

Lineage II - Rudolph felnevelése (december 15 - december 29)

A Karácsony nagy bajban van ez évben Aden földjén! A Télapó már készen áll minden ajándékkal, a szánja szebben csillog, mint valaha - de valami nagyon nem stimmel.
Télapó rénszarvasai ugyanis sztrájkolni kezdtek, több pihenőidőt követelve maguknak. No persze Télapót sem ejtették a fejére, hogy telejsítse a követeléseket, inkább a Lineage II kalandozóihoz fordult segítségért

Segítsetek Télapónak, hogy felneveljen új rénszarvast megfelelő időre, és akkor a gyerekek megkapják ajándékaikat - és aki segít, annak is biztosan jut ez+az.

Rudolph's Buff: Segíteni tudsz Télapónak kölyökrénszarvasokat felnevelni, amelyért speciális buffokat kapsz. Több rénszarvast is felnevelhetsz egy nap alatt.
Santa's Gift: Télapó meglátogatja Adent és minden szerveren véletlenszerűen osztogat majd ajándékokat. Légy biztos benne, hogy játszol a Lineage II-vel, mert akkor Te is kaphatsz az ajándékokból:
- Weapon Exchange Coupon Box: egy doboz, amelyben egy kupon található, amely segítségével egy +8-as vagy egy +16-os Shadow weaponhoz juthatsz. esetleg a dobozban lehet egy Jackpot kupon, amelyért +12-es A grade fegyvert kaphatsz.
- Christmas Shirt Exchange kupon: be lehet váltani egy véletlenszerűen enchantolt karácsonyi ingre.
- Special Christmas Tree, amely HP/MP bónuszokat ad.

Lineage - Karácsonyi események (december 23 - január 6)

A Lineage játékosok Télapó szerepébe bújhatnak a karácsonyi események alatt. Miután sikerült beszerezni egy speciális Rudolph Kalapot, a játékosok fel tudják venni Télapó alakját és Rudolphot tudják irányítani, aki egy nagyon gyors mount. Amíg a játékosok Rudolphon lovagolnak és örömöt szórnak szét Aden világában, 15 percenként speciális ajándékokat kapnak inventoryjukba.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)