Hirdetés

nDream - egy PlayStation 4 és egy Oculus projekt is készül

|

Az angol fejlesztőknél két nagyszabású projekt is készülőben van és az egyikből már egy képet is kaptunk.

Hirdetés

Az nDreams a SkyDIEving és Xi kapcsán hangozhat ismerősen a füleiteknek, de most valami olyasmire készülnek, ami mindenki számára felteszi őket a térképre.

Patrick O’Luanaigh, a cég ügyvezetője egy a befektetőknek szóló levélben beszélt arról, ahogy mire is készül az nDreams 2014-ben. "Örömmel jelentem, hogy egy PlayStation 4-es címen dolgozunk, ami 2014-ben meg is jelenik" - írja a CEO. "Hamarosan többet is mondunk erről, ez a cégünk eddigi legambiciózusabb projektje és alig várjuk, hogy leleplezhessük.

Ez persze még nem minden, ugyanis egy Oculus Riftes játék is készülőben van az nDreamsnél. "A VR egy olyan technológia, amiről úgy gondoljuk, hogy 2014-ben végre beérik és mi rengeteg pénzt és időt áldoztunk rá". A játékról egyelőre nem tudunk semmit, de egy képet már kaptunk belőle.

O’Luanaigh még annyit elmondott, hogy ez az év lesz az eddigi legizgalmasabb az nDreams életében és most végre megmutathatják, hogy mire is képesek valójában. Mi izgatottan várjuk és örülünk, hogy valaki komolyan foglalkozik az Oculus Rifttel. Szerintetek milyen játékokról lehet szó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)