Hirdetés

Ne anyázz a neten, mert lehet, hogy egy ketrecharcosba kötsz bele

|

Sokan hajlamosak kiosztani a gyengébben játszó csapattársaikat, de érdemes megválogatni a szavainkat, nehogy úgy járjunk, mint ez a srác.

Hirdetés

Mark Hunt a UFC egyik legkeményebb harcosa, Ausztráliában pedig egész biztosan nem talál kihívóra. Hunt életrajzi könyve, a Born To Fight egy hét múlva jelenik meg, amelyben a harcos a videojátékokkal való kapcsolatáról is beszél.

A 2000-es évek elején a fiatal bunyós eléggé rá volt függve a Counter-Strike-ra, így előfordult, hogy heti 60 órát ölt bele a játékba, ami már az edzéseit is veszélyeztette. A játék többször is szóba kerül a könyvben, azonban van egy kifejezetten izgalmas eset, amely jó lecke lehet mindannyiunk számára. Hunt egy alkalommal kifejezetten gyengén teljesített, amiért az egyik csapattársa folyamatosan szidta is. A bunyós erre megkérdezte hol lakik, és mint kiderült, mindössze egy sarokra laktak egymástól, úgyhogy Hunt be is ugrott, hogy úgy rendezze az összetűzést, ahogy szokta. Amikor odaért, egy 10 éves gyerek nyitott ajtót, akinek a szülei sem voltak otthon. Hunt természetesen nem verte péppé szerencsétlen, de hihetetlenül dühös volt. Pedig ez is megtörténhetett volna:

Mindannyian találkoztunk már hasonló tizenévesekkel, akik aktív szexuális kapcsolatot létesítenek az édesanyánkkal, de nyilván velünk is előfordult már, hogy valakit nem épp szalonképes módon küldtünk el melegebb éghajlatra. Valószínűleg elég ritkán akadunk össze UFC harcosokkal, ettől függetlenül érdemes megválogatni a szavainkat és titokban tartani a személyazonosságunkat, csak a biztonság kedvéért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)