Hirdetés

Ne is számítsunk Call of Duty mozira

|

A Call of Duty sorozat szinte ordít egy pöpec akciófilmes adaptáció után, de hiába.

Hirdetés

Pedig meccsoda jó kis robbantgatós, lövöldözős, csili-vili akicócsodát lehetne kreálni a Call of Duty sorozat alapján! A sztori pont megfelelő, a látvánnyal ugye nem lenne gond, hála a mai technológiának, a zenék is totál rendben vannak, és mégsem. Az Activision, vagyis személy szerint mindenki kedvence, Bobby Kotick határozottan elzárkózik a CoD mozitól. Indoklás is akad hallga: "A moziadaptáció csak rontaná a sorozat hírnevét, ezért soha nem lesz adaptáció."

No, még a végén kiderül, hogy nem csak véletlenül lett ő a főnök. Döntéseit ugyan lehet utálni, ám most az egyszer mintha igaza lenne. Úgy általában elmondható ugyanis, hogy a játék-mozi kapcsolat nem éppen felhőtlen. Akár innen oda, vagy onnan ide történik az adaptáció, a végeredmény általában siralmas, nagyon néha közepes. Érdekes viszont, hogy a kérdés kapcsán Kotick elkottyantotta, hogy azért a Blizz World of Warcraft mozija készülget, bár ott is sokan kételkednek a WoW mozi létjogosultságában. Szerintetek milyen lenne a CoD mozi, és kell-e nekünk egyáltalán olyasmi? És WoW?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)