Hirdetés

Necessary Force a Wheelman készítőitől

|

A Midway Newcastle csapatának köszönhetően újabb megkeseredett zsaru pokoljárását élhetjük át.

Hirdetés

Most, hogy a jó öreg Max szinte teljesen kivetkőzik önmagából (Max Payne 3), talán lesz némi létjogosultsága egy másik kiégett zsarunak is.



A felemás fogadtatásban részesült The Wheelman révén ismert Midway Newcastle három hónapja dolgozik már a Necessary Force című alkotáson, s Craig Duncan stúdiófőnök szerint máris játszható. A szavai szerint több potenciális vevő nyálelválasztását is beindító alkotás képes lesz annak ellenére újat mutatni, hogy az öntörvényű, a saját feje után menő, megkeseredett zsaru figuráját már számtalan mozifilm dolgozta fel. Játékok terén már kevesebb ilyen alkotást tudnánk összeszámolni, arról nem is szólva, hogy az esetleges összehasonlítási alapot nyújtó riválisokkal szemben a Necessary Force nyílt, szabadon bejárható játéktérrel rendelkezik.
A hivatalos oldal egyelőre nem túl informatív, így a kedvcsináló filmen kívül másra ne nagyon számítsatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)