Hirdetés

Necropolis - dátumot kapott a Shadowrun: Returns fejlesztőinek új játéka

|

A Harebrained Schemes bejelentette a megjelenési dátumot, és még a coop módról is beszéltek, ami úgy tűnik, hogy fontos része lesz a Necropolisnak.

Hirdetés

A Necropolis fejlesztői, a Harebrained Schemes érezte, hogy szörnyeket lekaszabolni mennyire mókás, de arra csak később jöttek rá, hogy mennyivel mókásabb, ha ezt a haverokkal csinálhatjuk. A megvilágosodást bejelentés követte: lesz négy fős multi lehetőség a Necropolisban.

"Mindenki úgy érezte, hogy egyszerűen király játszani a Necropolis egyjátékos módjával, de mint kiderült az még jobb is lehet, ha haverokkal együtt nyomjuk" - mesélte Mitch Gitelman a Harebrained Schemes-től. "Ha szerinted haverokkal lógni, és szörnyeket gyilkolni a legjobb móka, akkor ez a játék neked szól majd."

A srácok a megjelenési dátumot is bejelentették, ami pontosan március 17. Az előrendelésre február 2-től lesz lehetőség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)