Hirdetés

NecroVisioN Lost Company trailer

|

Az orosz 1C Company által elképzelt I. Világháború tovább folytatódik.

Hirdetés

Amennyire népszerű a II. Világháború a fejlesztők körében, annyira ritkán láthatunk az első világégést feldolgozó játékot. Az űrt az 1C Company által hegesztett NecroVision igyekezett betölteni, több kevesebb sikerrel.

A NecroVision ugyan nem volt éppen tökéletes, de ideig-óráig ki lehetett vele húzni. Az orosz játékok kötelező velejárója - a rengeteg bug - azonban a legkitartóbb játékost is idegbeteggé tette. Sebaj, az oroszoknál erre is van gyógymód. Jön egy 2 gigás patch, vagy egy kiegészítő, ami olyan lesz, amilyennek az eredeti játéknak kellett volna. A NecroVision esetében az utóbbiról beszélhetünk. A Lost Company 10 új pályát, 6 új fegyvert, 15 új ellenséget, átdolgozott sztorit, és feltupírozott grafikát ígér. A megjelenés 2010 első negyedéve, addig olvassátok el a NecroVision tesztünket, és nézzétek meg az első trailert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)