Hirdetés

Need for Speed: Carbon HIVATALOSAN

|

Immár hivatalosan is beszámolhatunk a következő Need for Speed epizódról. Az Electronic Arts bejelentette a Need for Speed: Carbon című idei kiadást, amely 2006. novemberében jelenik majd meg. A "történet" szerint egy viszonylag csendes kisvárosban startolunk, majd végül már óriási volumenű versenyeken vehetünk részt. Csapatod tagjaként harcot vívsz a város feletti uralomért, de ezt utcáról utcára, kerületről kerületre kell elérned. Mikor a zsernyákok is csatlakoznak a bulihoz, a verseny rájuk is kiterjed. Carbon Canyon minden részletét csak kitartó munkával tudhatod magadénak. Ahogy az várható volt, az autók ezúttal is csinosabbak lettek az előző részhez képest, egy új technológia segítségével még részletesebben tudod autód külsejét testreszabni. Szintén újdonság, hogy az autók csoportokra vannak osztva, amelyek közül az elején választani kell már. S íme az első, nagyfelbontású képek.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)