Hirdetés

Need for Speed - videón a BMW M2 Coupé

|

Az EA ma bejelentette, hogy a játékban vezethető lesz a BMW M2 Coupé, a BMW 1 Series M Coupé utódja.

Hirdetés

A BMW rajongók egész nagy választékból válogathatnak majd a konzolokra november 3-án megjelenő Need for Speedben, és a klasszikusok mellett egy vadiúj modell is bekerül.

A BMW M2 Coupé 2016 áprilisában kerül piacra, de a Need for Speed játékosai már vezethetik a játékban. (Oké, nem ugyanolyan, mintha élőben vezetnénk, de valószínűleg sokunknak kell még tenni a malacperselybe, hogy összegyűjön az a kb. húszmillió forint, amibe egy valódi modell kerül.) Az autó az alap járművek között szerepel, tehát nem kell előrendelni vagy külön megvenni, szemben például az M3 E46-tal. A bejelentéshez egy videó is készült benne sok-sok BMW-vel, nézzétek meg, szép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)