Hirdetés

Need for Speed Heat - tekintélyes mennyiségű autót vihetünk versenybe

|

Impozáns és igen változatos a választható verdák tárháza, az ormótlan pickuptól az elegáns luxusautóig mindennel lesz dolgunk a Need for Speed Heatben.

Hirdetés

A kezdeti titkolózás után, most nagyobb sebességre váltott az új NFS játék marketingje. Tegnap a gamescomon láthattuk, hogyan működnek majd a versenyek, milyen lesz a tuningolás és a karakterek testreszabása a Need for Speed Heatben, de mindez mit sem érne, ha nem tudnánk, hogy milyen járgányokkal hasíthatjuk majd az aszfaltot.

Hirdetés

Az EA nem maradt sokáig adósunk az autók listájával, egy igen változatos repertoárból választhatjuk majd ki a nekünk megfelelőt. Akad itt igazi klasszikus a '60-as évekből, mint a James Bond filmekből is ismert Aston Martin DB5, de jól bevált sportautók egész garmadája áll rendelkezésünkre, ha csak a sebesség érdekel, sőt még olyan modelleket is versenybe vihetünk, amik a való életben majd csak a jövőben jelennek meg. A teljes listát az EA honlapjára látogatva érhetitek el, hogy már most megtervezhessétek mivel szeretnétek az utca királyává válni. Az utóbbi Need for Speed játékok szegényesebb kínálata után ez most üdítő, reméljük a játék is az lesz.

A Need for Speed Heat november 8-án rajtol PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)