Hirdetés

Need for Speed Heat - nézd meg itt az első előzetest!

|

Végre bemutatkozott az új Need for Speed, melyben tuningolt sportautókban piszkálhatjuk fel a rendőröket.

Hirdetés

Az E3-on nem kapott szerepet, de most, napokkal a gamescom előtt bemutatkozott a Need for Speed sorozat következő része, mely elvileg már tényleg kijelöl egy új irányt a sorozat számára, és megszűnik az elmúlt néhány évre jellemző csapongás. Persze ez azon is múlik, hogy milyen lesz a fogadtatása, és a Ghost Games sikerrel ráérez-e, mit akarnak a rajongók.

Hirdetés

Ezúttal nappal a Speedhunters Showdown keretében, zárt pályás, szervezett versenyek során küzdenek meg egymással a legjobb utcai versenyzők, majd éjszaka illegális összecsapásokon nmutathatják meg, mit tudnak - azonban ilyenkor a korrupt rendőrök sem pihennek, akik simán lefoglalják a nyereményeket. Annyit hallottunk még, hogy a szerencse-alapú fejlesztési rendszert kiveszik, mert belátták, hogy teljes idiótaság, viszont több opciót kapunk, és több kocsi közül választhatunk.

A Need for Speed: Heat megjelenés 2019. november 8-ára várható, PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on játszhatunk majd a játékkal. Az Origin Access Premier előfizetők november 5-étől vághatnak bele, és ugyanezen a naptól próbálhatják ki a korlátozott verziót az EA Accessesek és a sima Origin Accessesek. A gameplay trailert 5 nap múlva, a gamescom során fogják megvillantani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)