Hirdetés

Need for Speed: Most Wanted - kiabálhatsz, ha van Kinected

|

A Criterion néhány mondatban számolt be a Most Wanted Kinectes funkcióiról.

Hirdetés

Jellemző a Kinect támogatással érkező EA játékokra, hogy pont a Kinect fő érdekességét, a mozgásérzékelést nem használják ki.

A Criterion stúdiójában készülő Need for Speed: Most Wanted is ezen játékok táborát erősíti majd. Nem számíthatunk arra, hogy autószerelősdit játszva kezünk megfelelő mozgatásával pakolhatjuk fel az alkatrészeket járműveinkre, és az sem valószínű, hogy kontroller nélkül fogunk vezetni. A Most Wanted esetében a Kinect támogatás annyiban merül ki, hogy egy menet közben felszerelhetünk és aktiválhatunk extrákat a kocsinkra kulcsszavak használatával. Ha például kimondjuk hangosan és érthetően, hogy "Mods, Nitrous, Burn Nitrous", autónk kap egy kis extra löketet, de ha a "Mods, Tires, Slicks" szavak hangoznak el ilyen sorrendben, a gumik sima felületűre cserélődnek. A Most Wanted november elsején jelenik meg Európa-szerte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)