Hirdetés

Need for Speed: Most Wanted - "tanultunk a The Run-ból"

|

Az EA elismerte, hogy a legutóbbi NFS rész, nem igazán hozta az elvárt eredményt, bár ezt egyébként sem lett volna értelme tagadni.

Hirdetés

A Need for Speed: The Run elég gyenge értékeléseket kapott, amit leginkább nagyon rövid egyjátékos tulajdonságának köszönhetett, mert egyébként nem volt annyira rossz. Frank Gibeau, az EA elnöke elmondta, hogy "nem akarunk újabb 60-as játékot, a célunk 80+. Nem vagyunk büszkék arra a teljesítményre, amit a Need for Speed: The Run nyújtott. Kipróbáltunk egy csomó új dolgot, beletettünk egy kis akciót a pályák között, de őszintén szólva, valahogy mégsem érte el a kívánt minőségi szintet.

Most valami mással próbálkozunk, és biztosak vagyunk benne, hogy a Criterion kellő innovációt visz a játékba. A The Run egyébként jól teljesített, sokan megvették, de mi 80-90-es játékokat szeretnénk, és kicsit sokkoló volt, hogy mennyire rossz volt a fogadtatása. Természetesen nem hagyhatjuk figyelmen kívül a visszacsatolásokat, de nem sírdogálhatunk a sarokban, hanem tennünk kell valamit. A Criterionnal úgy gondoljuk, hogy ismét sikerülni fog valami nagyot alkotni." A Need for Speed: The Run bemutatónkat itt olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)