Hirdetés

Need for Speed: Out of the Law - Kamu képek a világhálón

|

A hétvégén a külföldi és a hazai gamersajtó fele ráharapott a legfrissebb NFS kacsára, hogy aztán jól beletörjön a foga.

Hirdetés

Az már köztudott tény, hogy az új NFS epizódot a Burnout szériát jegyző Criterion Games tákolja össze nekünk, így elsősorban az ő szavukra érdemes adni, ha a hét lakat alatt őrzött folytatásról szeretnénk tudni valamit.



Egy cseh, illetve egy orosz rajongói oldalon bukkant fel először a hír az új, Need for Speed: Out of the Law címre keresztelt epizódot illetően. A legtájékozottabbnak a cseh lányok tűntek, akik határozottan állították, hogy a 14. rész immáron a San Francisco városára hajazó Sun Bay Cityben játszódik, és ismételten a rendőrök lerázása lenne a leglényegesebb motívum. Ráadásul a széria történetében először kétkerekűeket, vagyis szebbnél szebb motorokat is meglovagolhatunk.
Eddig nem is hangzik olyan rosszul, ugye? Nagy kár, hogy a Criterion twitteren keresztül cáfolta az egészet, puszta kitalációnak és hamisítványnak nevezve ezzel a korábban leírtakat.



Itt a lehetőség kedves rajongók és ellenzők, hogy kifejtsétek véleményeteket az üggyel kapcsolatban. Vajon okkal zörög az a bizonyos haraszt, vagy tényleg kamu az egész?

Az információért külön köszönet ATi0021-nek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)