Hirdetés

Need for Speed Payback - új járgányokat és eseményt hoz az ingyen DLC

|

Kiderültek a részletek az első Need for Speed Payback DLC-ről, ami már jövő héten belibben, rengeteg újdonságot kínálva a sebességmámor függőknek.

Hirdetés

Óvatosan fogalmazva sem lett tökéletes játék a Need for Speed Payback, de az valamennyire dicséretes, hogy sem az EA, sem a Ghost Games nem hagyja elsorvadni a cuccot. Egy korábbi frissítéssel már foltozgatták a fejlődési rendszert, hamarosan pedig extra tartalommal szolgálnak az autó őrülteknek.

Hirdetés

A Speedcross DLC első legnagyobb húzása lesz, hogy a Street Leagues által vezetett, eddig elérhetetlen járgányokat mi is megszerezhetjük majd. Ezek a ritkaságok a világban elhagyatottan várják majd a következő sofőrjüket. Ha megtaláltok egy ilyen verdát, akkor beleülhettek, ekkor pedig elindul egy rendőri üldözés, melynek végén meg is tarthatjátok a gépet.

Az így elérhető járgányok a következőek: Mazda RX-7 Spirit R, Volvo 242DL, Volvo Amazon P130, Plymouth Barracuda, Nissan Skyline 2000 GTR és BMW M3 Evolution II E30.  Az első héten az Mazda RX-7 Spirit R kerül be, a többiek pedig szépen lassan követik majd őt.

A DLC-vel bekerül a Speedcross esemény is, ahol a játék világának legmenőbb sofőrjei gyűlnek össze, a legnagyobb ellenfelünk pedig a jelenlegi bajnok, a The Barracuda lesz majd. Ehhez magas pontszámokat kell majd elérnünk a Speedcrosshoz tartozó  Drift Zones, Jumps, Speedtraps és Smackables versenyeken.

Az event és az új verdák mellett egy rakat BMW tuning cucc kerül be, a Drift Run móka mellett. A teljes DLC ingyenesen elérhető lesz majd december 19-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)