Hirdetés

Need for Speed: Shift - Az első javítás

|

Alig vagyunk túl a sikeres rajton, máris kezünkben az első Need for Speed: Shift patch.

Hirdetés

Bizony! Az NFS: Shift launch party és GameStar nyílt nap résztvevői szerintem még mindig úgy érzik magukat, mint aki elszívott egy garnitúra nyári gumit. Bár ez általában a drift bemutatók természetes velejárója.

Azok tehát, akik szombaton nálunk nyertek maguknak PC-s Need for Speed: Shiftet, esetleg nem bízva a véletlenre üzletben vásárolta azt meg magának, most örülhetnek, hiszen rekordidő alatt futott be hozzánk az első, Need for Speed: Shift patch. A javítás csak a PC-seknek szól, mindemellett nem is hízott valami nagyra. A mindössze 13 megabájtos csomag két fronton erősíti az így is eléggé izmos játékot. Egyrészt teljes egértámogatást ad a menüben, másrészt LAN támogatással ruházza fel a játékot. Mától tehát lehet cuccolni a haverhoz egy kis hálóparty reményében. Need for Speed: Shift patch #1 letöltés alant.

Worthplaying

needforspeed.com

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)