Hirdetés

Need for Speed: Shift - Nyárra ígérik demóját

|

Nyáron kipróbálhatjuk a Slightly Mad Studios fejlesztésében készülő Need for Speed: Shift demóját.

Hirdetés

A szeptemberben megjelenő Need for Speed: Shift komolyan megosztja a játékos társadalmat, sokan kételkednek a Slightly Mad Studios fejlesztőinek ígéreteiben és porba gyalázzák a megújulni próbálkozó széria képviselőjét. Jesse Abney korábban nyilvánosságra hozott kijelentése, miszerint a Need for Speed: Shift nem tekinthető a Gran Tursimo klónjának, felkorbácsolta a széria iránt elkötelezett rajongók és az NFS játékokat támadók közötti vitát.

Nevezett producerrel készített interjút a GameTrailers stábja, melyben hosszasan mesélt a Shift koncepciójában eszközölt változtatásokról és azon döntésekről, melyek lehetővé tették, hogy hátat fordítsanak a nyitott világban való száguldozásnak és néha-néha agyatlanná fajuló bütykölgetésnek. Mondókájában kitért a Need for Speed: Shift demóverziójára, melynek megjelenése valamikor nyáron esedékes. Kapcsolód hírként felhívnánk figyelmeteket, hogy kamerával rögzített Need for Speed: Shift gameplay videók kerültek fel a YouTube oldalára.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)