Hirdetés

Need for Speed: Shift - Ősszel érkezik

|

Pontos megjelenési dátumot kapott, a realitást előtérbe helyező Need for Speed: Shift.

Hirdetés

Bizony, lassikán lehet elkezdeni spórolni egy jobbfajta kormányra, esetleg leporolni a régit. Az idén ősszel megjelenő Need for Speed: Shift ugyanis - elméletileg - kőkemény szimulátor lesz. Vége, a kétszázzal bevett hajtűkanyaroknak, itt kérem fékezni is kell majd. Az Elelctronic Arts idén nem csak ezt az egy Need for Speed játékot dobja piacra, viszont állítólag ebben lesz a legtöbb autó. Olyan csodákkal versenyezhetünk, mint a Pagani Zonda F, a Porsche 911 GT2, vagy a Lotus Elise. Bővebb információkért, olvassátok el előzetesünket. A Need for Speed: Shift egyszerre jelenik meg PlayStation 3, és Xbox 360 konzolokra, valamint PC-re, és PSP-re. Az európai megjelenés szeptember 17-én várható, az amcsiknak viszont várniuk kell egy hetet: oda csak szeptember 22-én ér el a játék.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)