Hirdetés

Need for Speed: Shift - Tölthető a PC-s demó

|

Szeptemberi számunk címlapos üdvöskéje immáron minden PC-snek kipróbálható. Need for Speed: Shift demó érkezett!

Hirdetés

Nem kérdés, ez a hét az NFS: Shiftről szól. A még meleg, frissen megjelent szeptemberi számunkban fókuszteszthez és címlapszerephez jutott az EA és a Sightly Mad Studios játéka, ám ez még csak a kezdet! Verhetetlen GameStar előfizetői akciónkban is főszerep jut neki, hiszen fél, vagy egy éves megrendelés esetén egy eredeti Need for Speed: Shiftet is adunk ajándékba, csak úgy. Azt pedig már említeni is felesleges (hiszen azt beszéli már az egész város), hogy holnap reggel 10 órától vasárnap estig egy maratoni launch partival egybekötött GS nyíltnappal ünnepeljük a Shift startját. És van itt még valami, aminek most nagyon lehet örülni.

Aki offline tesztünk után, vagy mások véleményeit böngészve adna egy esélyt az új NFS-nek, az máris indíthatja a Need for Speed: Shift 1.1 gigabájtra hízott PC-s demójának letöltését. Megoldásként javaslom az alábbi helyeket:

Need for Speed: Shift PC demo letöltés:

needforspeed.com
need-for-speed-shift.softonic.de

worthplaying.com

Idővel több szerverre is számítunk. Kellemes demózást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)