Hirdetés

Need for Speed: The Run - Anatomy of a Scene trailer

|

A Need for Speed: The Run mindenféleképpen újszerű élményt ígér.

Hirdetés

Ha másért nem akkor azért, mert a Need for Speed: The Runban ki lehet szállni az autóból, ez pedig eddig nem volt a Need for Speed sorozat "erőssége". 

Ebben a fejlesztői naplóban kiderül, mennyire jó hangmérnökök dolgoztak a Need for Speed: The Run teljesen egyedi hangeffektjein, milyen új megközelítés kellett a fejlesztőktől ahhoz, hogy az autónak más és más zajai legyenek sivatagos, hegyes vagy városias környezetben. Megtekinthetjük, hogyan készültek a felvételek, milyen technológiákat és trükköket alkalmaztak ahhoz, hogy a Need for Speed: The Run az egyik legjobb hangeffektekkel rendelkező NfS legyen:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)