Hirdetés

Need for Speed: The Run - autókat még

|

Újabb autókról szólnak a hírek, melyek jelenléte nem is túl meglepő.

Hirdetés

A Need for Speed: The Run egyik különlegessége az lesz, hogy kiszállhatunk az autóból, bár ez messze nem sandbox játékmenetet jelent. Ez azonban fikarcnyit sem változtat azon, hogy továbbra is az autóké a főszerep. Korábban már láthattátok a legújabb Porsche 911 Carrera S videóját, melyben ezek a nagyszerű germán szerkezetek száguldoztak az aszfalton.

A japán hívők számára az egyik biblikus alakja az autógyártásnak a Nissan Skyline R32 GT-R, ami azóta is bérelt helyet kap minden olyan játékban, melyben normális autófelhozatal van.

A Subaru Impreza WRX STi szintén elmaradhatatlan szereplője a Need for Speed játékoknak, de az igazi Impreza rajongók számára ez az ötajtós modell övön aluli konstrukció, függetlenül a teljesítményétől.

A Lotus Elise tavasszal a Hungaroring aszfaltján is bemutatkozott, méghozzá a Shift 2 megjelenése alkalmából. Az 1.6 literes Toyota motorral szerelt verziók 136 lóereje könnyedén mozgatja a szűken 900 kilós kasztnit, amire még külön bónusz, hogy a hátsó kerekeket hajtja.

A Need for Speed: The Run nem nélkülözi a tengerentúli járműveket sem, ennek megfelelően helyet kapott a Corvette Z06, melyben több mint 500 amerikai paci járja gumiégető táncát. 

A felsorolás végére maradt a Ford GT, melyről felesleges lenne bármit is írni, hiszen ez az autó magáért beszél.

A játék tehát hozza a szokásos formáját, ingerkeltő autók, polírozott kasztnik, bivalyerős motorok. Ez kell a dolgozónak!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)