Hirdetés

Need for Speed: The Run - az első kritikák nem túl fényesek

|

Az ötlet király volt, mégsem aratott osztatlan sikerült a Need for Speed: The Run az első értékelések alapján.

Hirdetés

 

Én eddig csak az Xbox 360-as demót próbáltam ki (hírbe bújtatott személyes vallomás következik), de teljesen megértem a vegyes értékeléseket. Sem a grafika, sem az irányítás, sem a játékmenet nem volt kiemelkedő, a tavalyi Hot Pursuit után egyenesen visszalépésnek mondanám a The Run Black Box féle megvalósítását. 

Na de nem is az én véleményem a fontos itt, hanem a végső verziót tesztelő arcoké, akik egyébként egyöntetűen állították: a Need for Speed: The Run egyáltalán nem rossz játék, de felháborítóan rövid a sztori mód (kb. 2 óra alatt végez vele az ember), ezen túlmenően pedig semmi kiemelkedőt nem ad.

Lássuk, hogyan ítélkezik a szakma a Need for Speed: The Run felett első látásra:

Gaming Nexus – A minus

Destructoid – 8.5

GameTrailers – 8.4

GamesRadar- 8

Xbox Addict – 77/100

IGN – 6.5

VideoGamer – 6

GamePro – 3/5

Joystiq- 3/5

1UP – C+

OXM – 5

GameInformer – 7.75

Eurogamer – 5

IncGamers – 5

Eurogamer Germany – 6

Természetesen már nálunk is ott dekkol a tesztlemez, a decemberi GameStar magazinban mindenre kiterjedő, részletes tesztet olvashattok, addig is jöjjön a megjelenés előtti utolsó trailer:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)