Hirdetés

Need for Speed: The Run - Challenge Series videó

|

Egy újabb videó az aktuális NFS-ből, BMW M3-mal.

Hirdetés

Ezúttal a Need for Speed: The Run kihívásos versenyeiből nézhetünk meg pár percet, melyben Steve Anthony, senior producer osztja meg velünk gondolatait. Igaz, hogy többen már unalomig hallották és/vagy olvasták, de a Run egyik újítása az lesz, hogy ki fogunk szállni a biztonságot nyújtó kasztniból és gyalogszerrel oldunk meg egyes dolgokat.

Itt nem sandbox menetekre kell gondolni, és nem is lesznek túl nagy számban ilyen jelenetek, aminek azért is örülhetünk, mert akik eddig kipróbálták, nem lejtettek utána örömtáncot. Remélhetőleg a Black Box ezzel a résszel végre kiemeli a NFS-t abból az ingoványból, melybe saját maga taszította. A népeknek ugyanis Need for Speed kell, méghozzá a legendás, sokat látott, adrenalinpumpáló játékmenettel, és falról visszapattanással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)