Hirdetés

Need for Speed: The Run - Futni fog a gépeden?

|

Nyilvánosságra hozta az EA az NFS-széria legújabb tagjának rendszerigényét. A Frostbite 2 megköveteli az árát.

Hirdetés

A Need for Speed: The Run történetének hőse, Jack rendesen beletenyerelt a szószba. Olyan embereknek tartozik komoly összegekkel, akik nem ismerik a tréfát, s mind az alvilág, mind a korrupt rendőrség tálcán akarja látni a fejét. Jack egyetlen esélye, ha a klasszikus Ágyúgolyó futamokat idéző illegális versenyen elindul, és meg is nyeri a 25 millió dolláros díjat. Ehhez csak a San Francisco - New York távolságot kell a legjobb idővel levezetnie.



A történet azonban egy autós játéknál csak kivételes esetekben bizonyul többnek körítésnél, a hangsúly a vezetési modellre és az autók kínálatára helyeződik inkább. A Battlefield 3-at is hajtó Frostbite 2 motorra épülő Need for Speed: The Run esetében az EA Black Box srácai a Shift és az új Hot Pursuit közé igyekeznek belőni a vezetés modellt, vagyis távol áll majd attól, hogy szimulátornak nevezzük, de nem is lesz túlzottan árkád. A választható autók között pedig olyan csodákat is találunk, mint a jövőre bemutatkozó Porsche 911 Carrera és a Pagani Huayra.



No de elég a szócséplésből, lássuk inkább milyen gépeken lesz hajlandó megmoccanni, illetve tűrhető sebességgel eldöcögni a november 18-án PC, PS3, X360, Wii, 3DS és iOS platformokon debütáló játék.

Minimum
OS: Windows Vista SP2 32-bit
DirectX: DirectX 10
CPU: 2,4 GHz Intel Core 2 Duo, vagy hasonló AMD
Memória: 3GB
HDD: 18 GB
Grafikus kártya (AMD): 512 MB RAM ATI Radeon 4870 vagy jobb
Grafikus kártya (NVIDIA): 512 MB RAM NVIDIA GeForce 9800 GT vagy jobb

Ajánlott
OS: Windows 7 SP 1 64-bit
DirectX: DirectX 11
CPU: 3,0 GHz Intel Core 2 Quad, vagy hasonló AMD
Memória: 4GB
HDD: 18 GB
Grafikus kártya (AMD): 1024 MB RAM ATI Radeon 6950
Grafikus kártya (NVIDIA): 1024 MB RAM NVIDIA GeForce GTX560

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)