Hirdetés

Need for Speed: The Run - konzolos demó két hét múlva

|

Hamarosan belekóstolhatunk a legújabb Need for Speedbe.

Hirdetés

Need for Speed: The Run rengeteg ígéretes új funkcióval kecsegtet, amelyek végre felfrissítik kicsit a mostanra elég monotonná vált szériát.

Az Electronic Arts ma jelentette be, hogy a forradalmian új Need for Speed: The Runt először október 18-án próbálhatják ki az Xbox 360 és PlayStation 3 tulajdonosok (3DS, PC, Wii demóról nem szólnak a hírek), pontosan egy hónappal a november 18-i európai megjelenés előtt. A játékban két pályát próbálhatunk ki, ami a kaliforniai Desert Hill és a coloradoi Independence Pass. A játszható autók sem akármilyenek, a Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni és a 2012 Porsche 911 Carrera S nem csak gyönyörűek, de gyorsak is. Utóbbit csak úgy oldhatjuk fel, ha Autologon keresztül ajánljuk a demót egy pajtásunknak.

Nehéz elhinni, hogy már a tizennyolcadik epizódnál járunk, és még mindig nem untunk bele teljesen. A Need for Speed: The Runban természetesen mi más lehetne a legfontosabb, mint a versenyzés, azonban több helyen is változtatásokat eszközöltek a készítők. Ez lesz az első Need for Speed, amiben kiszállhatunk a kocsiból (sőt, ki is kell szálnunk), illetve először kalandozhatunk valós helyszíneken. A grafikáért és fizikáért a DICE-féle Frostbite 2 motor a felelős, de faragtak az irányításon is. Kíváncsian várjuk merre görbül majd a szánk november 18-án.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)