Hirdetés

Need for Speed: The Run - most te is megnyerheted

|

A Digistreet Computernek köszönhetően most 3 darab PC-s Need for Speed: The Run talál gazdára, a játék pedig olyan egyszerű lesz, mint padlóig nyomni a gázt a kihalt országúton.

Hirdetés

Annak örömére, hogy a Digistreet megnyitotta üzletétBudapesten, az M3 metró Újpest Központ végállomásának közelében, az Árpád út51-53. szám alatt, most ismét nyereményjáték következik. Már a múlt heti első kör is hatalmas érdeklődés mellett zajlott (ami nem csoda, hiszen egy Gainward GeForce GT 520, videokártyát lehetett nyerni) ezért a Digistreet Computer most továbbra is dobálja nekünk az ajándékokat, hogy karácsony előtt (de még alatta és utána is) minél több olvasó lehessen boldog és elégedett. 

Persze aki nem nyer, az is elégedett lehet, ha ellátogat a Digistreet Computer boltjába, hiszen rengeteg számítástechnikai eszközt találtok kiváló áron, állandó készlettel, szakértő kiszolgálás mellett. Ez már önmagában megér egy lájkot a Digistreet.hu Facebook csoportjához (http://www.facebook.com/digistreet) csatlakozva, de most ezért még ajándékot is kaphattok.

A Digistreet ugyanis 3 darab PC-s Need for Speed: The Run játékot sorsol ki azok között, akik lájkolják Facebook oldalukat, és az ott található kérdésre kommentelve válaszolnak (nem lesz túl nehéz, mivel csak annyit kell megmondani, hogy melyik a kedvenc Need for Speed játékod). A játék jövő péntek (vagyis december 9.) éjfélig tart, a nyertesek pedig személyesen vehetik majd át a legújabb NFS játékot a Digistreet Árpád út 51-53. szám alatt található üzletében.

Digistreet Computer
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 51-53.
Tel.: +36203249434
Honlap: http://digistreet.hu

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)