Hirdetés

Need for Speed: The Run - Run for The Hill trailer

|

Az új NFS megosztja a népeket, de az biztos, hogy ez a Porsche GTR szép.

Hirdetés

A videón látható Need for Speed: The Run játékmódban Death Valley kanyonjaiban száguldozhatunk nyaktörő sebességgel, amíg gallyra nem vágjuk az autónkat. A Need for Speed: The Run a sorozattól eltérő játékelemeket vonultat fel, melynek lényege, hogy ki fogunk szállni az autókból.

Sokan már most temetik emiatt a játékot, de ki tudja? Lehet, hogy pont ezáltal lesz jó, az azonban vitathatatlan, hogy rengeteg játékos gondolja úgy, hogy talán vissza kellene térni az Underground környékére. Ami tény, hogy a Need for Speed: Shift,  és a Need for Speed jelzőt elhagyó Shift 2 Unleashed másféle vizekre eveztek, mint ami megszokott volt. Csendben jegyeznénk meg, hogy nem volt ám rossz próbálkozás.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)