Hirdetés

Need for Speed: The Run - Story trailer

|

Ezúttal a Need for Speed: The Run című epizódja picivel több történettel rendelkezik majd, mint megannyi elődje.

Hirdetés

Ezért készült is egy rövid kis filmecske azoknak, akik még nem is sejtették, hogy a Need For Speed: The Run voltaképpen egy történet köré épül fel. 

Érdekesség, hogy ez a történet a nem 3DS verziókra vonatkozik. Főszereplőnk Jack, aki nem épp a megfelelő embereknek tartozik és nem is kevéssel. Így aztán mind a rendőrök, mind a rosszfiúk el akarják kapni. Jack egyetlen esélye, ha megnyeri a 25 millió dollárt fizető The Run versenyt, amely persze illegális - ennyi pénzből ki tudná minden tartozását fizetni. A verseny maga az USA nyugati partvidékéről, San Franciscoból indul és New Yorkban ér véget. 

A 3DS verzió sztorija képregény-szerű jelenetek segítségével úgy játszódik majd, mint egy filmsorozat, amely 26 részes - s közben lesznek minijátékok is. A 3DS story főszereplője nem is Jack, hanem Matt lesz és ott még egy "misztikus nő" is csatlakozni fog.

Lássuk tehát a konzolos/PC-s storyt:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)