Hirdetés

Need for Speed Unbound, The Callisto Protocol és Marvel's Midnight Suns - ezzel játszunk a hétvégén

|

Tövig nyomjuk a gázt, förtelmes szörnyek karmai között múlunk ki, és megmentjük a világot, már megint.

Hirdetés

Egyszerre jelent meg három is a decemberi játékfelhozatal legjobban várt címei közül, így el kell döntenünk, hogy előbb a Need for Speed Unboundban szaggatjuk fel az aszfaltot graffitik ihlette vizuális effektek kíséretében, vagy egy borzalmakkal teli fegyenctelepen próbálunk meg életben maradni a távoli Jupiter holdján a még távolabbi jövőben. Esetleg egyedi összefoghatnánk a Marvel univerzum legnagyobb hőseivel, hogy együtt fékezzük meg Lilithet, de hogy őszinték legyünk, Tertium megtisztítása a Káosz erőitől sem tűnik unalmas elfoglaltságnak.

Paca - Nem mondom, hogy futball-lázban égek, mert nem is értek hozzá, és kedvenc csapatom sincs, de a FIFA World Cup frissítésével futottam egy kört: Hollandiával gyönyörűen meneteltem a döntőig, aztán Anglia elvert 4-2-re, úgy, hogy az utolsó két gólt a meccs 80. perce után lőtték be. Nem mondom, hogy csalt a játék, de az én játékosaim furán bénáztak, a gépi ellenfeleméi meg valahogy simán áthatoltak a védőkön. A hétvége további részében folytatom a God of War: Ragnarököt, mert sehol nem tartok még benne, illetve pörgetem az NFS Unboundot, amit egyébként nagyon vártam már.

Csirke - Végre megérkezett a konzolos tesztkód a Marvel's Midnight Sunshoz, így a hétvégén azon leszek, hogy minél előbb elporoljam a démonok anyja, vagyis Lilith fenekét. 

Hirdetés

Kaci - Sajnos beindult az év végi hajtás, ami egyben azt is jelenti, hogy nem sok időm marad játszani, de a világbajnokság apropóján két sprint között egy kis FIFA-val lazítok. Már amikor lelazít, és nem úgy állok fel a kanapéról, hogy ketté akarom törni a kontrollert.

Zs - Most éppen nem vagyok benne semmilyen nagyobb projektben, és már nem is szeretnénk elköteleződni, mivel december 6-án érkezik a Game Passbe a Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Így aztán a hétvégén legfeljebb némi Forza Motorsport 7-re kerítek sort, osztott képernyőn a haverokkal.

Mookid - Alig várom, hogy a lassan tisztességes szintre tápolt Lasgunommal, egy-két Ogrynnal és Psykerrel rendet tegyek Nurgle káoszisten zombiszerű követői közt, hogy helyreálljon a rend Tertiumon, és az sem tántorít el, hogy ebben a mondatban semmiről sem tudom, hogy mit jelent: a Warhammer 40,000 Darktide totálisan fogalmatlanul is rendkívül szórakoztató.

Szada - Folytatom a Knights of Honor 2 tesztelését, valamint készülök lélekben arra, hogy a Lego Star Wars: The Skywalker Saga bekerül a Game Passbe, onnantól ugyanis az fog pörögni kifulladásig.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Kivi - Új szezon kezdődik az NBA 2K23-ban és az MLB The Show 22 Forever Program is elindult, amivel rengeteg jutalmat be lehet zsákolni. Persze követem a világbajnokságot is, de a FIFA-ra nem motivál, úgyhogy a konzolon elleszek a kosár- és baseballpályákon.

Hunter - Sikerült a héten letudni a WoW: Dragonflight küldetéssorait, így jöhet az endgame grind. Amit eddig láttam belőle, azt nagyon élveztem, de még vár rám rengeteg vadászat, crafting, és nagyon sok levesfőzés a Tuskarr néppel.

Chava - Megérkezett az én járatom is a vendégmarasztaló Callistóra, így a következő napokban (vagy inkább csak órákban, hiszen nem túl hosszú a játék) csak egy cél lebeg majd a szemeim előtt: megpattanni a dutyiból, és előcsalogatni minden lehetséges halálanimációt. Bocsi, Josh...

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)