Hirdetés

Need for Speed: Undercover - A város ahol élek

|

Egy kis összesítő viseó azok számára akik esetleg lemaradtak Tri-City Bay csodáiról.

Hirdetés

A tegnapi jó hír után, íme a következő. Egy kis összesítés a Need for Speed: Undercover alapját képező Tri-City Bay városáról. A játék ugyan egy kissé Most Wanted utánérzésnek tűnik így elsőre, ennek ellenére bizonyára számtalan gamer várja epedve. Ha más nem is, a pályák tuti újak lesznek, és a videó alapján elég hangulatosak is. Palm Harbor a belváros, Port Crescent az elmaradhatatlan kikötő, vagy Sunset Hills, a poros külváros, mind mind igen jól néz ki. Változatosságban nem lesz tehát hiány, és a több mint 100 mérföldnyi út is elég helyet biztosít majd a rendőrök lerázására. Nem  is kell már sokat aludni, hiszen november 18 itt van a nyakunkon, akkor aztán kiderül majd, sikerült-e a fejlesztőknek elég újdonságot belevinni a játékba, vagy csak az irányítást forradalmasították - szerintük.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)