Hirdetés

Need for Speed: Undercover - Az első képek + megjelenési dátum!

|

Egy újabb teaser kíséretében megérkeztek a következő Need for Speed első képei. Harsonák, dobpergés, függönyt fel!

Hirdetés

A Need for Speed: Undercover-t John Riccitiello korábban elhangzott szavai szerint a The Transporter című akciófilm, és annak hasonszőrű társai ihlették, tehát a játékban is valami hasonlóra számíthatunk.



Az Észak-Amerikában november 18-án, Európában november 21-én megjelenő játék a korábbi epizódokkal ellentétben nem 12, hanem 16 és fél hónap fejlesztési időt kapott. Ezt követően két évet szánnak minden rész fejlesztésére, tehát a kettéosztott EA Black Box így az Infinity Ward és a Treyarch által pátyolgatott Call of Duty mintájára dolgozhat.

Need for Speed: Undercover - 3. kép Need for Speed: Undercover - 2. kép Need for Speed: Undercover - 1. kép Need for Speed: Undercover - 4. kép Need for Speed: Undercover - 5. kép Need for Speed: Undercover - 6. kép



Maggie Q, a női főszereplő
(ő kalapálta el Bruce Willis-t a Die Hard 4.0-ban)


maggieq.jpg


Update:
Időközben kiderült, hogy a játékos egy beépített zsarut alakít, akinek a Tri-City Bay alvilágát uraló szindikátussal kell felvennie a harcot. Célunkat csak úgy érhetjük el, ha valahogy felkeltjük a szindikátus vezetőinek figyelmét. Miután elegendő illegális versenyt nyertünk, felveszik a kapcsolatot a játékossal, s onnantól az ő megbízásaikat kell végrehajtanunk. A bizalom elnyerése után valamilyen módon a hatóságok kezére juttatjuk őket, aminek módját egyelőre még nem árulták el. A külvilággal a roppant csinos Maggie Q átal alakított kontaktszemélyen keresztül tartjuk a kapcsolatot.
A történetért az átvezető videókat is rendező Joseph Hodges felel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)