Hirdetés

Need for Speed: Undercover - Bemutatkozik a Nissan 370Z

|

Need for Speed videóból sosem elég. Íme egy újabb, melyben a Nissan 370Z megmutatja a rendőröknek, ki az igazi király.

Hirdetés

A Need for Speed Undercover visszatérés lesz. Nem egészen az alapokig, de legutóbbi két rész mérsékelt sikere után a fejlesztők úgy döntöttek, hogy megadják a népnek amit az kíván. Mit kíván tehát a nép? Napfényes városokat, melyekben csak úgy hemzsegnek a mazsola rendőrök, akik számbeli fölényükkel tudják csak legyűrni - néha - az igazi aszfaltbetyárokat. Hát ha ez kell, akkor itt van. Akinek tetszett a Most Wanted, az bizonyára ebben az epizódban sem fog csalódni, aki viszont forradalmi újításokra számít, elképzelhető, hogy igen. Azért tuti nem lesz rossz kis játék ez, biztosan csak én érzem egy kissé a rókabőr szagát, de hát én már csak ilyen szőrösszívű egyén vagyok. No, nem is pofázok tovább, alant a két videó, melyben a rengeteg kocsi közül, a Nissan 370Z a főszereplő.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)