Hirdetés

Need For Speed: World - már az előzetesbe is beleszólhatsz

|

Egyre nagyobb divat mostanában interaktív videókkal kampányolni, nem csoda, hogy az Electronic Arts sem marad ki a su-su bolondságból.

Hirdetés

Túl nagy újdonság nincs benne (meg hát a játékról sem lehet már nagyon újat mondani), mégis elég megnyerőre sikerült a Need for Speed: World Online MMO-hoz készült trailer, amelynek lényege csupán annyi, hogy szabadon kiválaszthatjuk a helyszínt (Rockport vagy Fortuna - két terület a játék méretes világából), majd a versenyben követendő autót (Porsche 911 GT3 RS, Lamborghini Murcielago LP640, Nissan Skyline GT-R V-Spec vagy Toyota Supra), ezek után élvezzük a frizuraelválasztó száguldást.

Beletekerni a videóba nem nagyon érdemes, mert akkor lemaradunk a lényegről, miszerint jópofa dolog egy versenyt több perspektívából látni.

Aztán ha kedvünk támad, akkor irány a Need for Speed: World Online oldala, be lehet szállni a mókába.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)