Hirdetés

Need for Speed World Online - Márciusban már tesztelik

|

Márciusban már technikai teszteknek vetik alá Ázsiában az újonnan bejelentett Need for Speed World Online-t.

Hirdetés

Az Electronic Arts napokkal ezelőtt hirtelen nyakunkba zúdította hivatalos bejelentését, melyben felfedték a Need For Speed szériára irányuló jövőbeni terveiket. A vállalat vezérigazgatója túlélésüket neves sorozataik feltámasztásában, átdolgozásában és újabb folytatások megjelentetésében látja. Három NFS játékról gyorsan lerántották a leplet, azonban bizonyos források szerint a Black Box megbízást kapott egy negyedik versenyjátékra is. Ha igaznak bizonyul az utóbbi értesülés, akkor a fejlesztésen kívül semmire sem tudnak majd időt szakítani, ugyanis márciusban hozzálátnak a kizárólag asztali rendszerekre érkező Need for Speed World Online technikai tesztelésének.

need-for-speed-world-online.jpg
 

Mint tudjuk, tavasszal kívánják útjára indítani a mikro-tranzakciós rendszerrel megbolondított ingyenes játékot Ázsiában. Nyugaton (és feltehetőleg nálunk is) valamikor tél folyamán köszönthetjük. A szingapúri EA stúdió által kiadott közleményben a technikai tesztelésen kívül más érdekességet nem találhatunk, kivétel talán az a rész, ahol az eddigi legnagyobb bejárható területről beszélnek az NFS epizódok életében. Ámbár mégis érdemleges megemlítése, ugyanis a régióban dolgozó firkászok remélhetőleg hamarosan friss információkhoz jutnak (különösen a Famitsu gárdájára számítunk).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)