Hirdetés

Négy új látnivalóval kecsegtet a BioShock Infinite

|

Egy ideje nem hallhattunk a BioShock széria legújabb üdvöskéjéről, szerencsére a fejlesztők észbe kaptak és négy új képecske landolt a közösben.

Hirdetés

Nem mondhatnánk, hogy ellennének kényeztetve a BioShock Infinite rajongók, hiszen az utóbbi hónapokban szinte alig kaptak valamit éhségük csillapítására és március vége még elég messze van...

Imáink most meghallgatásra találtak, az Irrational Games gyorsan közzé tett négy ropogós fotót, melyeket korábban még biztosan nem láthattunk sehol. A kétoldalú borító beharangozása után igazi ínyencségekkel van dolgunk, rögtön az első képen Booker DeWitt szívének megdobogtatóját láthatjuk, amint egy könyvvel éppen nyomatékot szeretne adni az igazának... Hát lehet egy ilyen cukorfalatnak ellent mondani, főleg, ha a tudás hatalmával sújt le ránk?

A további képeken leginkább a játékmenetből kaphatunk újabb kóstolót, de akad még ott képlopat a harcokról és a környezeti elemekről is. A BioShock Infinite 2013. március 26-án mutatkozik be világszerte PC, PS3 és X360 platformokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)