Hirdetés

Negyvenmilliósra duzzadt a Resident Evil játékfamília

|

Negyvenmillió felett jár a Resident Evil széria, négymillió kiszállított Resident Evil 5 és négymillió letöltött demó.

Hirdetés

A számmisztikusok biztosan jóval többet tudnának regélni a négyes szám jelentéséről, mint Capcom vagy Google barátunk, utóbbi például valami lélekbulvár oldalra irányított, ahol éppen a Resident Evil rekordjaihoz kapcsolódó értelmezés lapul: „A négyes szám a négy végtag szimbolizálásával az ember száma.” Idevágó meghatározás, amennyiben csonkolt és vagdalt testrészekre gondolunk. Márpedig érdemes figyelmet szentelni a széria folyamatosan táguló univerzumának, jelen pillanatban több mint 40 millió Resident Evil alkotás került kiszállításra, ebből az ötödik epizód körülbelül 4 millió kópiát harapott ki magának. Kötelesek vagyunk megemlíteni a Resident Evil 5 demonstrációs verziója által legyártott számadatokat is: több mint 4 millió kíváncsi felhasználó szivattyúzta le. Négymillió kipostázott másolat alapján magas Resident Evil 5 eladási mutatókkal számolnak a Capcom vállalatánál, teljesen jogosan, ugyanis a ködös Albionban minden vetélytársát megelőzte. Nem mellékesen hamarosan hozzátapasztják a korábban részletezett fizetős Versus multiplayer módokat.


residentevil5.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)