Hirdetés

Négyzetek, most szemmel...

|

Egyensúlyozz minél tovább a négyzetekkel, akiknek most még szeme is van! (amolyan extra)

Hirdetés

Jogosan tettek a Balance Fury -ba pislogó kis négyzeteket, mert így legalább nem csak egy unalmas ügyességi játék lett. Cél a mérleghinta egyenesben tartása, miközben egyre több négyzetet pakolunk rá.

A folyamatosan magyarázó kis Shrek kinézetű gömb még tovább erősíti a játék szépségét, főleg azok számára, akik szeretik a kis Shrek kinézetű gömböket. A játék célja mérhetetlenül egyszerű: Tartsd egyenesben a mérleghintát minél tovább, különben lepotyognak róla a zblorgok! (amit meg nem szeretnénk, ugye? Ugye.) A Space (nagy hosszú, középtájon) billentyűt megnyomva ejtjük le a négyzetet, és a nyilakkal választhatjuk ki a leejtés helyét. Sok sikert, jó egyensúlyozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)