Hirdetés

Néhány hacker már kiadatlan karakterekkel pörgeti a Suicide Squad: Kill The Justice League-et

|

Több jövőbeli tartalom is kiszivárgott a játékból, okkal aggódik a Warner Bros. és a Rocksteady.

Hirdetés

Nem teljesített túl fényesen a februárban bemutatkozott Suicide Squad: Kill The Justice League, így érthető, hogy a kiadó is csalódásként könyvelte el a Rocksteady szolgáltatásalapú lövöldéjét. A kiábrándító eredményeket látva természetesen nem hagyták szó nélkül a dolgokat. A Warner Bros. Discovery videojátékos részlegének egyik elnöke nemrégiben arról beszélt, a jövőben eltávolodnának a konzolokra szánt AAA-játékok "változékony" piacától, a szolgáltatásalapú játékok mellett a mobil- és free-to-play játékok irányába mozdulnának el.

Hogy mit hoz a jövő a Warner számára, az egyelőre még kérdéses, viszont néhány kitartó rajongó továbbra is a Suicide Squad: Kill The Justice League társaságában tengeti idejét, sőt egy a hackerek által okozott szivárgásnak köszönhetően néhányan épp kiadatlan karakterekkel és skinekkel villognak a játék szerverein.

Hirdetés

A Warner Bros. jelenleg is nagy erőkkel dolgozik azon, hogy eltávolítsa az anyagokat, amiket nemrégiben kiszivárogtattak az adatbázisban turkáló játékosok. Voltak itt meg nem jelent skinek, a következő szezonnal játékba kerülő felszerelések, de még Deathstroke karaktere is felszínre került a hackereknek köszönhetően - utóbbi modellje a többi játékos számára egyébként nem töltődött be a szervereken, nem láthatták.

A szivárgások aggodalomra adhatnak okot, ugyanis nem ez az első eset, hogy kiadatlan tartalmak kerülnek ki a játékból. Alapból is kérdéses a Suicide Squad: Kill The Justice League jövője, viszont ha a tervezett tartalmak és frissítések a jövőben is hasonlóképp kerülnek majd felszínre, akkor könnyen lehet, hogy az a maréknyi ember is hamar hátat fordít majd a Rocksteady munkájának, akik esetleg még kitartanak a Kill The Justice League mellett.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)