Hirdetés

Néhány napig ingyen játszható a Call of Duty: Vanguard

|

Az Activision nagyon szeretné, hogy többen legyenek a játék csataterein.

Hirdetés

Jobban sikerült, mint a Call of Duty: Black Ops Cold War, de valahogy mégsem tud elég játékost vonzani a sorozat idei része, a Vanguard - ezt mutatják az eladási számok, meg az, hogy a novemberi megjelenés óta már másodszor teszi ingyenessé az Activision Blizzard a többjátékos módot. 

Ezúttal karácsony alkalmából lehet belekóstolni az élménybe, de - valami megmagyarázhatatlan oknál fogva - vannak korlátozások.

Hirdetés

December 16. és 21. között minden PC-s, PlayStation-ös és xboxos játékos előtt nyitva állnak a kapuk, de csak 10 többjátékos pályán mutathatják meg, mit tudnak, és kizárólag négy mód lesz számukra elérhető. 

A Free Kills playlisten egymást váltja a Team Deathmatch, a Domination és a Hardpoint, elérhető lesz a Champion Hill, illetve a Shipmas 24/7, amiben a Shipment ünnepi változatán darálhatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindeközben azok, akiknek már megvan a játék, gyorsabban fejlődhetnek és haladhatnak a battle pass szintjein, míg azok, akik az ingyenes időszak alatt vásárolják meg a játékot, léphetnek néhány szintet. Az ünnepi Festive Fervor eseményről itt írtunk bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)