Hirdetés

Néhány napig ingyen játszható a No Man's Sky, megérkezett az Omega frissítés

|

A Hello Games úgy gondolta, betekintést enged a játékba azoknak is, akiknek még nem volt szerencséjük hozzá.

Hirdetés

Nagyjából hét és fél év eltelt már azóta, hogy a No Man's Sky megjelent, sőt, a Hello Games a következő nagy játékát, a Light No Fire-t is bejelentette, de az ingyenes frissítések, bővítmények sora továbbra is végeláthatatlan. Ma megjelent az OMEGA, és ezzel együtt február 15. este 15:00-tól február 19. este 19:00-ig ingyenessé vált a játék minden platformon, amire jelenleg elérhető.

Az OMEGA egy új, Starborn Runner nevet viselő, a bolygók felszíne fölött lebegni képes űrhajót hoz, megváltoztatja az expedíciók elérésének módját, lehetővé teszi, hogy a kalózok hajói felett átvegyük az irányítást, és azok felszínére lépve bánjunk el a kapitánnyal, továbbá egy új expedíciót is kínál, aminek teljesítését követően megszerezhetünk egy elég menő botot.

Hirdetés

Mindemellett az Atlas Path missziót frissítették, finomítottak ezt-azt, és új, megszerezhető tárgyakkal bővítették a játékot. A frissítés minden újításáról a hivatalos oldalon olvashattok bővebben.

A No Man's Sky jelenleg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series konzolokra, Switchre, és Mac-re érhető el. Aki többet játszana vele, mint amit a mostani próbaverzió enged, legolcsóbban Game Pass előfizetőként érheti el a teljes változatot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)