Hirdetés

Nehéz szavakat találni az EA Sports FC 24 borítójára, és nem azért, mert annyira jó lenne

|

Csak remélni tudjuk, hogy a EA Sports FC 24 borítóképe nem a játék minőségét fogja tükrözni

Hirdetés

Hosszú ideje tudjuk már, hogy elválnak a FIFA és az EA Sports útja, a videojátékos FIFA-széria pedig idén ősztől kezdve EA Sports FC címmel megy majd tovább. Az újrakezdést követő első játék, vagyis az EA Sports FC 24 kapcsán most kaptunk végre egy bejelentő előzetest is, illetve az EA megmutatta a játék Ultimate Edition kiadásának borítóképét, az utóbbi láttán viszont nehéz mit mondani.

Korábban ugyebár leginkább egy, néha két focista került fel ezekre a borítókra, hol jobban, hol rosszabbul megkomponált képen. Most viszont teljesen más irányba indult el az EA Sports.

Hirdetés

Ahogy azt az alábbi képen ti is láthatjátok, az EA Sports FC 24 borítóján nagyjából 30 focista szerepel. Férfiak és nők, régi sztárok és jelenlegi csillagok vegyesen, de valós fotók helyett mindegyiküknek a játékbéli mása virít majd a dobozon. 

Ha a cél az volt, hogy a fél világ ezen a borítóképen nevessen, akkor a munkát szépen elvégezték az EA illetékesei, jelenleg a Twitter nagyja vagy sírva nevet, vagy egyszerűen csak sír a képet látva. 

Az EA Sports FC 24  teljeskörű játékmenet előzetese három nap múlva, július 13-án érkezik, addig ezzel a bejelentő trailerrel kell beérnünk:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)