Hirdetés

Nehezen felejthető a Super Slim PS3 TV-reklámja

|

Japánban adásba került a szupervékony Playstation 3 reklámja, és elsőre talán átlagosnak is gondolhatnánk - de nem az.

Hirdetés

Elmondhatná ezer híresség, hogy mennyire jó is az új PlayStation 3, nyilatkozhatnának a fejlesztők, de a zombiknál kevés meggyőzőbb dolog létezik a világon.

Élőhalottakat leginkább akkor érdemes alkalmazni, ha Japán lakói a célközönség, ők ugyanis - mondhatni - zabálják az ilyet. Nálunk, ha egyáltalán lesz tévéreklám, biztosan mással próbálják a tudatalattinkba vésni, hogy vegyünk egy PS3-at, mivel az alábbi reklámból itthon olyan botrány lenne, amiből legalább tíz érdekvédelmi szervezet kivenné a részét (és egyik sem a zombik érdekeit képviseli). Tekintsétek meg, de csak akkor, ha nem vagytok nagyon ijedősek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)