Hirdetés

Nehezen leküzdhető birtoklási vágyat ébreszt a Baldur's Gate 3 dobozos kiadása

|

A Larian Studios annyi extrát pakolt a lemezek mellé, amennyivel egy komolyabb gyűjtőit is meg lehet tölteni.

Hirdetés

Noha a Larian Studios már a következő, minden eddiginél ambiciózusabb, a határokat még bátrabban feszegető alkotását tervezi, világos, hogy a Baldur's Gate 3-mal sem végzett. Egyrészt adós még jó néhány javítással, amelyek végre kifogástalan állapotba hozzá a grandiózus RPG történetének harmadik felvonását is, másrészt pedig ígéretet tett rá, hogy még az év vége előtt elkészül az xboxos verzióval.

Ez utóbbi megjelenési dátumát a The Game Awards 2023 során fogják bejelenteni december 7-én, amikor kiderül, hogy a Baldur's Gate 3-nak hány jelölését sikerül díjra váltania a nyolcból. De nem ez az egyetlen híre a csapatnak, ami megdobogtatja a Dungeons & Dragons-rajongók szívét: jön végre a dobozos kiadás, méghozzá nem is akármilyen formában.

Hirdetés

A minden eddig kiadott tartalmat magában foglaló Baldur's Gate 3: Deluxe Edition 79,99 euróba kerül majd (viszonyításként a digitális alapjáték 59,99 euró, a deluxe csomag további 9,75), de a pakk részét képezi még egy sor kézzelfogható apróság is a három CD-n érkező soundtracktől a világtérképen és az agynyúzó poszteren át több tucat matricáig és három felvarróig. A PC-s változat tartalmazza még az installáló lemezt és a játék aktiválókulcsát, a PS5-ös és Xbox Series X|S-es verziók pedig 2, illetve 3 Blu-ray lemezen terpeszkednek el.

Annak azonban, aki nem éri be a digitális kiadással és ezt a csomagot szeretné birtokolni, egy kicsit még várnia kell, mivel a Larian úgy kalkulál, hogy 2024 első negyedévében, tehát március végéig kezdheti meg az előrendelések teljesítését.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)