Hirdetés

Nektek feltűnt ez a The Last of Us easter egg az Uncharted 4-ben?

|

Jópofa apróságra lehet bukkanni Nathan Drake legutóbbi kalandjában, ami egyértelműen a Naughty Dog másik népszerű játékára utal.

Hirdetés

Hangulatos és egészen filmszerű élményt nyújt az Uncharted 4: A Thief's End, ami pontot tett Nathan Drake történetére, legalábbis egy időre biztosan. A játékban számos helyen találhatunk különféle begyűjthető kincseket, és ha a feladatok teljesítése mellett szánunk némi időt a felfedezésre is, akkor egészen furcsa dolgokra bukkanhatunk.

Hirdetés

A Naughty Dog fejlesztői ugyanis több easter egget is elrejtettek a játékban, amelyek között akad egy olyan is, ami minden kétséget kizáróan a The Last of Usra utal. Valószínűleg a legtöbb játékos figyelmét teljesen elkerülte, hogy egy víz alatti részen hever egy határozottan egyedi megjelenésű csontváz, ami a fizimiskája miatt akár a posztapokaliptikus kalandból ismert tetszőleges clicker teteme is lehetne.

Anthony Vaccaro, a Naughty Dog egyik fejlesztője el is ismerte a Twitteren, hogy az ő keze munkáját dicséri a jópofa easter egg.

Ti hány ilyen rejtett apróságot találtatok meg az Uncharted 4-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)