Hirdetés

Nem a DICE fejleszti a következő Battlefield single-player kampányát

|

Hosszas bukdácsolás után nagy váltásra készül az EA a Battlefield jövőjét illetően. Új csapat dolgozik háborús széria történetein.

Hirdetés

A Battlefield 3, a Battlefield 4 és a Battlefield: Bad Company 2 legendás lövöldék voltak, melyeket mai napig pörgetnek mostanra megfogyatkozott, de elhivatott rajongótáboraik, és igazából a sorzámozást teljesen felborító első világháborús Battlefield 1-nek is megvolt a maga varázsa. Sajnos az azt követő felvonásokra már nem lehet annyira büszke sem a DICE, sem az EA.

A Battlefield V vegyes visszajelzéseket kapott, míg a Battlefield 2042 katasztrófája mostanra már fejlesztői tanmesék részévé vált. Valaminek változnia kell, és ezt az EA is érzi.

Hirdetés

Ez a változás most látszólag egy új csapat képében érkezik. A GamesIndustry.biz értesülései szerint a DICE a 2021-ben létrehozott Ridgeline Gamesnek segédkezik egy egyjátékos Battlefield élmény felépítésében. Ezt a formációt az a Marcus Lehto vezeti, akinek részben a Halót is köszönhetjük, ami nagyon jó jel, ha egyjátékos lövöldékről van szó.

Egyelőre nem tudni, hogy ez az új Battlefield a Bad Company széria része lesz-e, sem azt, hogy egyáltalán mikor érkezik. Annyi biztos, hogy jelenleg három csapat is dolgozik a Battlefield franchise jövőjén, különböző módokon. A DICE felel a multiplayerért, míg a Los Angeles-i Ripple Effect egy titokzatos, a többitől eltérő projekt gondozásával van elfoglalva. A háromból kis szerencsével legalább az egyik csak eltalálja majd, azt, amire a rajongók számítanak, ugye? Reméljük.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)