Hirdetés

Nem a medveszex lesz a legperverzebb a Baldur's Gate 3-ban

|

A Larian Studios egyik írója szerint még semmit sem láttunk a játékból.

Hirdetés

Megjelent a Baldur's Gate 3, amely a kultikus széria folytatásaként és egyben Divinity-pótlékként is szolgál, ugyanis az a Larian Studios fejlesztette, amely szép kis rajongótáborra tett szert a Divinity: Original Sin 1-2 játékokkal. A Baldur's Gate 3 pedig minden tekintetben figyelemre méltó, hiszen nem csupán 170 órányi átvezetőt tartalmaz és háromszor annyi párbeszédet vonultat fel, mint A Gyűrűk Ura-trilógia együttvéve, de temérdek befejezésre is számíthatunk (amik 17 ezer variáción alapulnak). 

A legtöbben azonban nem ezekre az elképesztő számokra kapták fel a fejüket, hanem arra, hogy lehetőségünk lesz egy medvévé változott druidával is szexelni, a színészeket pedig a filmiparban alkalmazott intimitás-koordinátorok segítették a korhatáros jelenetekben. Persze azért a karaktergenerálás is besegít kicsit, hiszen korlátozottan a nemi szerveket is testre szabhatjuk

Hirdetés

Persze nem a maci az egyetlen, akivel közelebbi kapcsolatot ápolhatunk a játék során, számos románc-opció van, éppen ezért nem meglepőek a játék vezető írója, John Corcoran szavai, aki Twitteren/X-en rávilágított, hogy a mackó "bezavarása a málnásba" csak a jéghegy csúcsa: 

"Az elmúlt hetet azzal töltöttem, hogy az utolsó teszteket végeztem néhány románc esetében, és... a fenébe is, még mindig meglep, hogy mennyire pikáns ez a játék. A medve semmi ahhoz képest, ami még vár rátok. Ne értsetek félre - megható, vicces, magával ragadó, és méltó mindenféle szuperlatívuszra... de egyben mainstream, nagy költségvetésű perverzség is, olyan módon, amiről azt hittem, hogy a '90-es évek közepén kihalt a filmekből, és talán soha nem is láttam még ilyen léptékű játékokban."

Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ezek a viszonyok jól kidolgozottak és nem fél óra után nyithatóak meg, ki kell alakítanunk a megfelelő kapcsolatot az adott karakterrel, hogy tovább mehessünk a flörtölésnél, viszont mindenképpen jó hír, hogy a Larian Studios nem veszi félvállról ezt, pláne, ha figyelembe vesszük, hogy manapság milyen "szégyenlősek" a videojátékok. 

A Baldur's Gate 3 már elérhető PC-re, PlayStation 5-re szeptember 6-én jön, az Xbox Series X/S-es változatra viszont csak jövőre számíthatunk rá a gyengébb teljesítményű konzol miatt

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)