Hirdetés

Nem a Remedy-n múlt az Alan Wake PC verziójának eltörlése

|

A Remedy elárulta, hogy nem az ő döntésükből kifolyólag nem jelent meg az Alan Wake PC-re.

Hirdetés

“Nem igazán beszélhetek erről,” - mondta Markus Maki, mikor megkérdezték tőle, miért nem jelent meg az Alan Wake PC-re.

"Annyit mondhatok, hogy nem a megvalósításon múlt. És nem is Finnországban hozták meg a döntést". A tavalyi X10-en jelentették be, hogy megszüntették az Alan Wake PC-s verziójának fejlesztését, a játék így csak és kizárólag Xbox 360-on érhető el. "Őszintén szólva mi egy kis stúdió vagyunk. Csupán 50 ember, és így több értelme van, hogy csak egy platformra koncentráljunk," - mondta Oskari Hakkinen a játék megjelenése előtt. A Remedy jelenleg legeslegelső játékának, a Death Rally iOS kiadásán dolgozik, melyet még-e hónapban lesz alkalmunk kipróbálni. Az Alan Wake második része egyes pletykák szerint készülget a háttérben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)