Hirdetés

Nem a Titanfall 3 a Respawn titkos harmadik projektje?

|

Az eddig ismert részletek alapján nehéz lenne mást elképzelni, de a stúdió kitart amellett, hogy az Apex Legends és a Fallen Order folytatása mellett egy teljesen új IP-n is dolgoznak.

Hirdetés

Hiába az Apex Legends és a Star Wars Jedi: Fallen Order átütő sikere, még mindig nagyon sok rajongó van, aki számára a Respawn Entertainment neve egyet jelent a Titanfall-sorozattal és tűkön ülve várják, hogy a stúdió bejelentse a folytatást. Sajnos a csapat továbbra is kitart amellett, hogy nem készül a franchise következő darabja, viszont úgy néz ki, hogy dolgoznak valamin, ami ugyanazt a közönséget fogja majd megszólítani.

Hirdetés

Azt már korábban is tudhattuk, hogy a Respawn Entertainment egy egyelőre be nem jelentett single player kalandon dolgozik, de eddig semmilyen részlet nem volt ismert arról, hogy pontosan milyen játékban gondolkodik a csapat. A GamesBeat szerkesztői most azt állítják, hogy a titokzatos projekt egy FPS lesz, ami kifejezetten a stílusra és a mobilitásra épül, ez pedig valószínűleg ismerősen cseng azoknak, akik már próbálták a stúdió korábbi alkotásait.

Viszont hiába is asszociálnánk egyből a Titanfallra, sajnos egyelőre nem sok okunk van a reménykedésre: tavaly szeptember környékén a stúdió közöségi koordinátora, Jason Garza határozottan kijelentette, hogy nem foglalkoznak jelenleg a sorozattal és míg a cég később megpróbálta ezt az állítást egy kicsit ellensúlyozni, semmilyen kézzelfogható bizonyíték nem érkezett arra, hogy tényleg készülne valami, ami óriás robotokkal kapcsolatos.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Egyrészt szomorú, hogy a srácok ennyire parkolópályára tették a sorozatot, ami ismertté tette őket, de ugyanakkor ha az új projektben tovább él az a stílus, amitől igazán működött, akkor még lehet okunk örülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)